onsdag, januar 19, 2011

Nesten Som Magi – Releaseparty 8 Januar 2011 – Felix Pub, Lillehammer (in norwegian)

På lørdag den 8 Januar 2011 gikk slippfesten for min første bok “Nesten som magi” av stabelen. Jeg ønsker å takke alle som møtte opp og som var en del av den gode stemnigen og hjalp til med å bidra til at vi hadde en meget hyggelig kveld. For de som ikke kunne komme denne gangen så blir det flere sjanser.

Jeg har lagt ved bilder og utklipp fra GD. Byavisa Lillehammer hadde også et oppslag: http://www.byavis.no/kultur/4618-fire-boker-pa-rappen

På et senere tidspunkt så vil det også bli lagt ut video (Så snart jeg får redigert den, det kan ta litt tid, så ikke forvent noe før sommertider.)

“Nesten som magi” er første bok i en quadrologi, hvorav planen er å gi ut en bok ca en gang i året. I reisen mellom de forskjellige bøkene vil vi bli fortalt forskjellige historier, fra forskjellige steder og av noe varierende sjangre. Et utvalg av de personene vi blir kjent med vil vende tilbake i de neste bøkene.

I neste bok ”Mørket – Håpet” går vi ned på et mer personlig plan, noen av personene vil få bryne seg på sin til nå livs største utfordring, noen ganger en tilsynelatende håpløs gåte. I siste bok vil personer fra alle de tre foregpående bøkende strande opp på en øy; midt i en mordgåte som sårt trenger løsning.

For de som har lest boken allerede og ikke kan vente til neste bok kommer ut, så kan man finne et word dokument på min web side chasvag.com med tidlige noveller som jeg lagde som barn/ungdom. Jeg kan også gi dere to små utfordinger : 1) I den første boka foregår handlingen på mange plan, og det er mange rare interne assosiasjoner og hint – Hvor mange klarere dere å finne? 2) Boken er full av referanser til andre verker, forfattere, musikk, osv. – Hvor mange klarer dere å finne?

Den første releasen ble plaget noe av endel feil som lurte seg inn på slutten av produksjonstiden, som skyldes dårlig versjonskontroll og problemer med dokumentkonvertering. Det vil nok få noen norsklærere og lærde til å hoppe, men frykt ikke, det får meg til å hoppe også – jeg brukte utrolig mye tid, med hjelp fra andre til å respektere det norske språk, bare for å se feilene lure seg inn igjen. Men det betyr jo bare at førsteutgaven blir en riktig verdifull sak i framtiden ☺

Det har tatt noe tid å få ut boka på nettsalg og jeg beklager dette. Vi jobber på spreng med å få dette opp og da kan boken kjøpes både i elektronisk og fysisk utgave fra http://www.craftchiron.com/

Jeg vil selvfølgelig etterhvert oppdater chasvag.com siden med lite mer generell informasjon, og også poste blogg oppdateringer om bøkene fortløpende når jeg har mer å si.

Ingen kommentarer: