tirsdag, november 29, 2011

Oppdatering for invitasjon til Mørket – Håpet


Kjære Venner

Snart er tida inne for slippfesten den 10. desember og i så måte kommer jeg med en liten statusoppdatering: Boka er ferdig, ja det er nesten tid til ARCs også;)

Fra den lille staben av hjelpere som produserte første bok har vi denne gangen redusert til enda færre. Foruten meg så er det Viola Depcik som nok engang har lagd forside illustrasjonen. Jan Håvard Bleka har være hovedkorrekturleser og Arne Martin Barlund (Yoyoyo Acapulco) har skrevet forord. Men vi kan allerede si at samtlige aspekter av andre bok er av bedre kvalitet en forrige gang.

Hva handler den om?
I andre bok så går vi ned til det personlige plan. Vi møter personer som må håndtere sine til nå vanskeligste utfordring her i livet. I begynnelsen av boka så møter vi en person som har vært igjennom et eller annet av så støtene karakter at personen ikke en gang husker hva som skjedde.(sjokk) Vi er også innom temaer som opphav (foreldre), vennskap, kjærlighet, utroskap, bevisets makt og kampen mot det etablerte.

Så er det bare å glede seg til overraskelser, moro, champagne, kinderegg og bøker;) For de som ikke kan komme: Det er vel sjanser for at det blir en video på Youtube!

Ha en riktig fantastisk adventstid
Chand Svare Ghei

Ingen kommentarer: